Har dit barn svært ved at følge undervisningen?
Ønsker du hjælp til, at dit barn får styr på bogstaverne i alfabetet?
Ønsker du at få hjælp til at udvikle dit barns læsning og skrivning?
Går dit barn i skole uden den store glæde eller motivation?
Savner du ideer til, hvordan du kan hjælpe dit barn til en større trivsel?
Så er du havnet det helt rette sted. Log ind på den nye hjemmeside kroplivoglæring.dk.

Klar til det nye skoleår?

Har dit barn svært ved at følge undervisningen?Ønsker du hjælp til, at dit barn får styr på bogstaverne i alfabetet?Ønsker du at få hjælp til at udvikle dit barns læsning og skrivning?Går dit barn i skole uden den store glæde eller motivation?Savner du ideer til, hvordan du kan hjælpe dit barn til en større trivsel? Så er du havnet det helt rette sted. Log ind på den nye hjemmeside kroplivoglæring.dk.Vidste du, at kinesiologi er en godkendt metode i folkeskolen, og at kinesiologi er en genial genvej til at hjælpe børn, der ikke trives godt i undervisningen eller med livet i klassen? Igennem 10 år har Hanne Freil som lærer med stor succes anvendt kinesiologi og hjernegymnastik med over 200 børn. Hanne har undervist i dansk (indskoling og på mellemtrin) og har derudover hjulpet elever med faglige vanskeligheder i bogstavindlæring, læsning og skrivning.Erfaringerne med kinesiologi taler deres klare sprog: Kinesiologi kan have en helt overraskende positiv indflydelse på både faglig udvikling, motivation, hukommelse, fokus, selvværd og stressfrigørelse. Det er en stor gave at kunne hjælpe børn til en bedre trivsel og en skolegang med god personlig og faglig udvikling.Følg linket og tag kontakt til Hanne for nærmere information om, hvilken hjælp dit barn kan få til at løse sine opgaver og lette udfordringerne i skolen. Hanne fungerer ikke længere som lærer i folkeskolen; hun har klinik i Værløse og kan kontaktes via hjemmesiden.Hanne Freil er Professionelt Praktiserende Kinesiolog og Registreret Alternativ Behandler. Krop, Liv og Læring er Hannes virksomhedsnavn – Kroppen viser nemlig vejen til de øvelser og teknikker, der kan bane vejen for større livskvalitet og bedre læring.

Slået op af Krop, Liv og Læring i Fredag den 31. juli 2020

Vidste du, at kinesiologi er en godkendt metode i folkeskolen, og at kinesiologi er en genial genvej til at hjælpe børn, der ikke trives godt i undervisningen eller med livet i klassen?


Igennem 10 år har Hanne Freil som lærer med stor succes anvendt kinesiologi og hjernegymnastik med over 200 børn. Hanne har undervist i dansk (indskoling og på mellemtrin) og har derudover hjulpet elever med faglige vanskeligheder i bogstavindlæring, læsning og skrivning. Erfaringerne med kinesiologi taler deres klare sprog: Kinesiologi kan have en helt overraskende positiv indflydelse på både faglig udvikling, motivation, hukommelse, fokus, selvværd og stressfrigørelse. Det er en stor gave at kunne hjælpe børn til en bedre trivsel og en skolegang med god personlig og faglig udvikling.

Følg linket og tag kontakt til Hanne for nærmere information om, hvilken hjælp dit barn kan få til at løse sine opgaver og lette udfordringerne i skolen. Hanne fungerer ikke længere som lærer i folkeskolen; hun har klinik i Værløse og kan kontaktes via hjemmesiden.

Hanne Freil er Professionelt Praktiserende Kinesiolog og Registreret Alternativ Behandler.
Krop, Liv og Læring er Hannes virksomhedsnavn – Kroppen viser nemlig vejen til de øvelser og teknikker, der kan bane vejen for større livskvalitet og bedre læring.